X

info@kunsaginnovator.hu

+36 70 453 6393

Szaktanácsadás telepítéstől a szüretig.

Elismert szaktanácsadók, szaktekintélyek bevonása a gazdaságba.


Szaktanácsadás

A gazdálkodók többségének az időbeosztása, munkája nem teszi lehetővé, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék a rájuk vonatkozó jogszabályokat, közleményeket, piaci információkat, stb. A szaktanácsadó nem dönthet a gazdálkodó helyett, de tapasztalata, ismeretei folytán számos kedvező lehetőségre, vagy éppen veszélyre, kockázatra felhívhatja a gazdálkodó figyelmét, amivel a szaktanácsadási díj sokszorosát kitevő bevételhez juttathatja, vagy kártól óvhatja meg.

Az az idő már elmúlt mikor egy növény kultúrát úgy műveltünk vagy telepítettünk, ahogy a szomszéd vagy a nagypapa mesélte, érezte. A 21. század követelményrendszere minden előnyével és hátrányával a mezőgazdaságba is beférkőzte magát.

Telepíteni szeretne, de nem tudja az ideális választást, fajt a növény kultúrára, szenved, pusztulóban az ültetvénye?

Területükön szaktekintélyeknek számító szakértőink helyszíni szemle és a talajminta eredményének elemzése után alapján szakértői véleményt ad arról, hogy az adott körülményekhez igazodva az ön által kiszemelt kultúrának egyáltalán van-e létjogosultsága. További igény esetén ajánlást tudunk tenni, hogy mi az a kultúra, ami a vizsgálatok alapján az adott természeti lehetőségek között a legjobb választás lehet.

Mindezen alapvető információk mellé a szaporítóanyag beszerzésben, tápanyagfeltöltésben, művelési, permetezési tanácsadásban is állunk rendelkezésükre akár tartós együttműködésben, akár eseti jelleggel.

Vállaljuk:

  • meglévő ültetvény felmérés
  • telepítési tanácsadás
  • művelési tanácsadás